Etusivu

Esittely

Koiramme

Uutiset

Pentuja

Kasvatit

Kuvagalleria

Yhteystiedot

Linkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uutiset 2010

2010 vuonna kaksi uutta Vanamon-valiota
Vanamon Nasse sai FI MVA arvon ja Vanamon Nax FI KVA arvon. Onnea pojille ja omistajille!

23.12.10 Muuttopuuhissa...
Ostimme itsellemme mukavan uuden kodin, rivitalon päätyasunnon johon sitten muutimme asustelemaan joulun aikana. Uusi osoite päivitetty yhteystiedot sivulle!

17.12.10 Tiibetinspanieli pentuja!
Siru synnytti tänään päivällä seitsemän pentua, neljä poikaa ja kolme tyttöä. Osa pennuista vielä etsii omaa rakastavaa kotia. Lisätietoja Pentuja-sivulla.

6.12.10 Joensuun agilitykisat
Muru oli Mallan kanssa kisaamassa tällä kertaa Joensuussa kaksi agistarttia, tuloksena eka radalta 0-tulos ja sijoitus 9. Toiselta radalta vitonen ja sijoitus 13. Hienoa Malla ja Muru :)

9.-10.10.10 Siilinjärven kisat
Lauantaina Murun poika Veeti kisailemassa Siilinjärvellä, ratavirheitä nolla mutta hieman yliaikaa, sijoitus 2. Sunnuntaina Murun vuoro, tuloksena yksi vitonen ja kaksi hylkyä. Oli mukava nähdä Veetiä pitkästä aikaa, sekä Siilinjärvellä asuvaa Lulun poikaa Romeota! Oikein kiva luonteisia kummatkin pojut.

12.9.10 Orimattilassa agikisat
Murun poika Veeti tänään hienoin tuloksin kisailemassa omistajansa Sannan kanssa. Eka rata 0-tulos, sijoitus 4. ja LUVA. Toinen rata myös 0-tulos ja sijoitus 6. Onnea Veeti ja Sanna!

11.9.10 Varkauden agilitykisat
Muru ja Malla Varkaudessa kisaamassa Minna Väyrysen radoilla, tuloksena eka radalta HYL ja toiselta 0-tulos ja sijoitus 5. !

13.-14.8.10
Lulun pennut suuntasivat uusiin koteihinsa. Kaikkea hyvää tulevaisuuteen Kaapolle, Romeolle, Ticolle, Nannalle ja heidän omistajilleen!

7.8.10 Agilitykisat
Murun poika Veeti omistajansa Sannan kanssa kisaili ykkösluokan radalla. Tuloksena nolla, sijoitus toinen ja nousu kakkosluokkaan! Paljon onnea ja tsemppiä kakkosluokan koitoksiin!

24.7.10 Murun synttärit
Kesä on synttäreiden aikaa, tällä kertaa juhlii Muru 7 vuoden ikää, onnea! Kyllä aika menee nopsaan, vastahan minä hain pienen karvapallon lentokoneella Helsingistä...


Muru nauttii uimisesta!

10.7.10 Sirun synttärit
Siru täytti tänään 5 vuotta, onnea ihanalle Sirulle!


Siellä missä aurinko, siellä myös Siru...

10.7.10 Partacollieiden erikoisnäyttely ja Oulu KV
Oulussa oli samaan aikaan kaksi näyttelyä, partiksien erkkari sekä KV-näyttely. Erkkariin osallistuivat Macy, Untamo (V. Fluffy Ferrari) ja Serina (V. Fazerina Sweet). Untamo oli AVO ERI-4, Serina AVO ERI-3 ja Macy palkittiin erinomaisella valioluokassa. Kaikki saivat todella hienot arvostelut, rodun arvosteli englantilainen kasvattajatuomari Brenda White, kennel Moonhill. Erkkarissa rotuyhdistys Suomen Partacolliet ry palkitsi myös Murun, viime vuoden parhaana agilitypartiksena! Hieno saavutus Muru & Malla!
Nasta (V. Faster Than Crumb) oli samaan aikaan KV-näyttelyssä upein tuloksin; PN-2, SERT ja vara-CACIB! Hieno viikonloppu oli kaikilla, onnea onnea! Kiitos Ninalle Macyn esittämisestä ja kiitokset taas kerran kasvattien omistajille aktiivisuudesta!


Untamo


Serina


Macy


Avoimenluokan narttujen kilpailuluokan 4 sijoittunutta koiraa

10.-11.7.10 Agikisat Maaningalla
Muru kävi starttaamassa muutaman agistartin Maaningalla, tuloksina tällä kertaa hylkyjä.

3.7.10 Pori KV
Macy tänään näyttelyssä Porissa hienoin tuloksin, VSP ja CACIB! Tuomarina Leif-Herman Wilberg.

19.6.10 Rovaniemi KV
Macy tänään Rovaniemellä kasvattajansa Ninan mukana näyttelyissä hienoin tuloksin, VSP ja CACIB! Lisäksi Memorylane partikset olivat BIS-3 kasvattajaluokka, Macykin sai kunnian osallistua tähän luokkaan. Seuraavalla viikolla Macy lähteekin sitten ulkomaille isoihin karkeloihin...

18.6.10 Meillä on pentuja!
Lulu synnytti pennut aamulla, kolme poikaa ja yhden tytön. Synnytys sujui hyvin ja Lulu hoitaa ja vahtii pentuja tarkkaan. Osa pennuista vielä vapaana, lisätietoja Pentuja-sivulta.

12.6.10 Kuopio agilitykisat
Muru tänään Kuopiossa kaatosateessa kisailemassa, tuloksena tällä kertaa kolme hylkyä.

12.6.10 Raahe
Nasta näyttelyssä Raahessa Terhin kanssa, tänään tuloksena EH-3. Tuomari kovasti piti tytöstä mutta sakotti laatumaininnan alemmaksi tänään liian pinkeistä huulista. Nasta suuntaa myöhemmin kohti uusia näytelmiä ja keskittyy nyt agilityn pariin!

22.-23.5.10 Toiminnan täyteinen viikonloppu omilla koirilla sekä kasvateilla...
Lauantaina
kävimme Narran kanssa näyttelyssä Oulaisissa, poika oli nuortenluokan ERI-1 ja PU-3 kera mainion arvostelun, tuomarina toimi Jari Fors. Muru ja Ulpu osallistuivat agilitykisoihin, Ulpu Oulussa tällä kertaa ilman tuloksia ja Muru Lieksassa tuloksin 5, 10 ja HYL. Haminassa Vanamon Nasse oli osallistunut kansainväliseen koiranäyttelyyn, tuloksena SERT, CACIB ja VSP. Sunnuntaina Muru agikisoissa kolme hyvää hyllyä, vääriä esteitä oli osunut matkan varrelle mutta meno oli ollut mukavaa. Etelässä puolestaan hypättiin agilityn ja näyttelyiden parista paimennukseen, kun Murun pennut Veeti ja Ulpu osallistuivat paimennustaipumuskokeisiin. Veetiä eivät lampaat kiinnostaneet ja näinollen ei hyväksyttyä tulosta tullut. Ulpu suoritti taipparit hyväksytysti kuten vuosi sitten veljensä Untamokin. Kiitoksia aktiivisille kasvatinomistajille ja onnea viikonlopun tuloksista !

19.5.10 Match Show
Pistäydyimme Macyn kanssa pitkästä aikaa mätsärissä harjoittelemassa esiintymistä, neiti voitti isot koirat ja oli lopulta BIS-2.


                                                                      ©Kajaanin villakoirakerho

15.5.10 Hyrynsalmen näyttely
Käväisimme Narran kanssa helteisessä säässä näyttelyssä Hyrynsalmella, tuloksena nuortenluokasta ERI-2 ja "PU-5", tuomarina Markku Mähönen.

Terveystuloksia
Vanamon Nax on käynyt terveystutkimuksissa, A/A lonkat, 0/0 kyynärät ja terveet silmät.

19.4.10 Pentuja toiveissa...
Lulu on astutettu, nyt pidämme peukkuja pystyssä että saisimme kesäksi tipsupentuja! Lisätietoja Pentuja-sivulta.

27.-28.3.10 Agituloksia
Haukiputaalla lauantaina Murun tytär Ulpu agilitykisoissa, lähes nollan neiti nappasi ohjaajansa Annan kanssa, tulos 0,21 ja sijoitus 3. Sunnuntaina vuorostaan Muru ja Malla hyppelivät kolme starttia, kaksi hylkyä ja yksi nolla jolla sijottuivat kuudenneksi !


Ulpu (V. Flower Power)

17.3.10 Tuloksia
Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho palkitsi Murun vuoden 2009 parhaana MAXI-agilitykoirana. Hyvä Muru & Malla !

13.3.10 Kisatuloksia
Muru ja Malla jatkoivat Varkaudessa hienoa tulosputkea, tänään oli vuorossa kaksi perusrataa joilta kummaltakin parivaljakko nappasi nollan ! Noin 40 kilpailijan joukosta he sijoittuivat kummallakin radalla viidenneksi hyvällä ajalla.

6.3.10 Kisa- ja terveystuloksia
Muru ja Malla tänään Oulussa kisailemassa kahden startin verran, toiselta radalta hylky ja toiselta radalta 0-tulos ja sijoitus 3. ! Myös Veeti (V. Fuel For Fire) oli hyppinyt omistajansa Sannan kanssa tänään kolme starttia agilityä, tuloksena yksi hylky ja kaksi 5-tulosta.
Me puolestaan Lulun kanssa suuntasimme terveystarkastuksille Sotkamoon jossa Jari Aho tarkasti neidin silmät ja polvet. Polvet 0/0 ja silmät muuten terveet lukuunottamatta muutamia ylimääräisiä ripsiä. Nyt pääsemmekin suunnittelemaan mahdollisesti ensimmäisiä Vanamon tiibetinspanieli pentuja...

6.2.10 Miehikkälän näyttely
Vanamon Nasse oli ilmoitettu näyttelyyn Matti Palojärven tuomaroitavaksi. Tuloksena hienosti ROP ja SERT. Nasse oli päivän päätteeksi vielä menestynyt ryhmäkehissä ollen RYP-3. Onnea omistajille menestyksen johdosta !

31.1.10 Kisatuloksia
Ulpu ja Anna Haukiputaalla kisailemassa agilityssä, parille MAXI-2 luokan voitto 5-tuloksella, lähellä ollut nolla taas!

23.1.10 Pakkasrallit
Ulpu (V. Flower Power) kisailemassa tänään agilityssä omistajansa Annan kanssa, tuloksena upeasti kahdelta radalta nollat ja kummallakin radalla sijoitus 2. ! Näiden nollien myötä he siirtyivät kisailemaan MAXI-2 luokkaan. Onnea tuhannesti Annalle ja Ulpulle hienoista tuloksista ja luokkanoususta.

9.1.10 Kisatuloksia
Murun poika Veeti (V. Fuel For Fire) omistajansa Sannan kanssa tänään Lappeenrannassa agilitykisoissa. Tuloksena upea nollavoitto MAXI-1 luokassa! Onnea Sanna ja Veeti!

9.-10.1.10 Kajaani KV
Taas vietettiin perinteistä tamminäyttely viikonloppua. Lauantaina työskentelin toimistossa ja sunnuntaina kehässä pyörähteli seuraavat koirat seuraavilla tuloksilla ; Bellezza´s Minuet nuortenluokan ERI-3, Bellezza´s Koh-I-Noor PN-3, Vanamon Narra nuortenluokan EH-2, Vanamon Fluffy Ferrari avoimenluokan EH-4, Vanamon Faster Than Crumb avoimenluokan ERI-2 & vara-SERT, Memorylane Step Aside Boys VSP & CACIB. Kiitoksia kaikille avustuksesta kiireisenä päivänä !


Vasemmalla ROP Hold On Tight, tuomari Helin Kasuk-Tenson ja oikealla VSP Macy

 

Uutiset 2009

Uutiset 2008

Uutiset 2007